Yes, we zijn live!

Geplaatst in: Algemeen

Tags:

Na maanden hard gewerkt te hebben zijn we vandaag echt officieël Live! Live met een frisse nieuwe website bedoeld voor iedereen die bezig is met voeding, verantwoord eten en afvallen.

 

Hoe is het ontstaan?
Succesmetafvallen.nl is eigenlijk het resultaat van jarenlang online (en offline) mensen adviseren over voeding, diëeten. Niet als een voedingsdeskunige maar uit hobbymatige interesse. Eén van de platformen waar mensen veel vragen over voeding en dieettips doorzetten was de Facebookpagina van Groene Smoothies. Op de Facebookpagina probeerde ik regelmatig met heerlijke groene smoothie recepten met enige frequentie te posten. Helaas lukt me het het lang niet altijd met dezelfde frequentie berichten te plaatsen of antwoord te geven op alle vragen die binnen kwamen. Dit tot mijn grote teleurstelling aangezien de fanbase elke week maar blijft groeien (op moment van schrijven bijna 7.000 fans). Dit is iets wat mij enorm motiveert  om door te blijven gaan met het delen van recepten. (Het is namelijk veel te leuk). Alleen is dit niet meer door één iemand te managen.

Nou vind ik niet alleen groene smoothies lekker om te maken en leuk om mee te varieëren, maar is voeding in het algemeen gewoon heel leuk en interessant. Hierdoor krijg ik voornamelijk veel vragen over ‘wat nou goed is’ (‘of juist niet’) en wat ‘het beste advies is om af te vallen’. Dit zorgt voor nog veel meer vragen over verschillende thema’s uit verschillende hoeken.

 

Succesmetafvallen.nl
Gelukkig is het probleem van tekort aan tijd opgelost! Groene smoothies heeft aansluiting gevonden met succesmetafvallen.nl en kan onder die noemer ‘het nuttige met het aangename combineren’. Daarbij is er nu zelfs sprake van een heuse redactie! Vanaf nu zijn er 3 dames druk met het maken van recepten, delen van ervaringen en tips! Sinds het moment dat de website live stond (rond eind augustus) hebben we met z’n drieën de site door en door getest om alles naar wens te krijgen en natuurlijk gevuld met de eerste smoothies, salades, lunches en andere maaltijden.

We zijn heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe upgrade vinden en zijn benieuwd naar jullie reacties om de site nog beter te maken! Laat het weten op onze nieuwe Facebookpagina :-)!

Schrijf een reactie:

Top