Wat is de Paleo Revolutie?

Geplaatst in: Algemeen

Tags:

De Paleo Revolutie methode is niks anders zoals het leven van vroeger. We konden vroeger leven doormiddel van de vruchten van de natuur en jaagden zelf op ons vlees. Tegenwoordig koopt iedereen dit in de winkel, en dat is de valkuil. Er wordt van alles aan ons eten toegevoegd wat niet goed voor ons is.

De oermens was gezonder, slanker en sterker. De mensen was minder vaak ziek en overgewicht was niet aan de orde. Tijdens de evolutie zijn we er alleen maar op vooruit gegaan. De ziektes zijn ontwikkelt en overgewicht is overal. In dit tijdperk was suiker nog nauwelijks aan de orde.  Door een agrarische revolutie kwam er steeds meer ongezond eten op de plank. Er werden vaak suikers toegevoegd en tegenwoordig worden de agrarische producten besproeid met vergif voor bacteriën. Daarnaast zijn er verschillen synthetische stoffen als transvetteen en zoetmakers toegevoegd. Het menselijke systeem heeft geen genoeg tijd gehad om te wennen aan de kunstmatige stoffen.

De Paleo Revolutie laat je het tijdperk van de oermens herleven qua voedsel. Waarom synthetisch eten terwijl we ook kunnen genieten van pure en gezonde producten. De smaak is vele malen beter dus daar zal het zeker niet aan liggen. Velen zijn door de Paleo Revolutie al een tal van kilo’s kwijt geraakt en staan er qua gezondheid ook veel beter voor!

Ben je ook nieuwsgierig hoe jij kan profiteren van de voordelen en je rug kan keren richting het synthetische voedsel? Start met de methode! Mitchel van Duuren legt je precies uit hoe het in zijn werking gaat en hoe jij je lichaam gezonder, slanker en sterker kan maken!  Klik hier voor de methode

Schrijf een reactie:

Top