Succes met afvallen – Afslankmethodes

Elise afslankmethode - De paelo revolutie

Succes met afvallen

Succes met afvallen is een verzamelplaats van verschillende afslankmethodes, recepten, ervaringen, tips en tricks om jou van je overgewicht af te helpen. Of gewoon een gezondere levensstijl aan te meten. De meeste mensen willen voornamelijk afslanken om cosmetische redenen. Terwijl juist je gezondheid misschien nog wel veel belangrijker is! En het energieker voelen misschien nog wel meer voldoening geeft van de afname in gewicht of centimeters! Succesmetafvallen.nl probeert inzage te geven in een zo breed mogelijk scala aan afvalmethodes die zijn bewezen en verantwoord zijn om te gebruiken. Ook de ervaringen van anderen spelen hierbij een belangrijke rol.

Afslankmethodes

Er bestaan ontzettend veel afslankmethodes. Maar welke methode is nou het meest geschikt? In essentie is de manier die jij kan goed vol kan houden tot dat (en na dat) jij je doel hebt bereikt een goede manier. Alles staat of valt zoals hierboven al beschreven met doorzettingsvermogen en discipline! Wanneer je start vol goede moed zul je elke methode in het begin prima volhouden. Wellicht dat je zelf al meerdere manieren hebt geprobeerd om af te slanken maar uiteindelijk toch weer terug bij af bent… Zodra de motivatie minder wordt, je patroon of rooster wordt doorbroken door bijvoorbeeld feesten, verjaardagen, recepties en partijen is de kans groot dat je weer een terug val krijgt.

Op succesmetafvallen.nl zul je mensen tegen komen met exact deze ervaringen die elkaar verder kunnen helpen. Denk hierbij aan het delen van deze ervaringen, succesverhalen, heerlijke verantwoorde recepten, motivatie-tips enzovoort. We bouwen hiermee aan een interactieve communitie voor iedereen die bezig is met voeding, sporten en afvallen.
Met deze schat aan kennis, methodes, programma’s weet ik zeker dat ook jij binnen aanzienlijke tijd van je overgewicht af komt. Je zult versteld staan hoe in 3 maanden tijd mensen compleet kunnen veranderen door één of meerdere programma’s of methodes te gebruiken om hun doel te bereiken. Belangrijk hierbij! Nogmaals! Zoek een methode waarvan je denkt dat die bij jou past en je vol kunt houden! Je kan beter iets langzamer afvallen en je streefgewicht bereiken. Dan heel veel afvallen in korte tijd en snel weer terugvallen in hetzelfde patroon!

Voeding en beweging

Om af te vallen en je energieker te gaan voelen bestaan er twee zeer grote clichés waar je iets mee zou moeten doen: 1. Meer bewegen / sporten 2. Letten op je voeding Als je aan beide clichés vanaf dag 1 gaat werken. Zul je hoe dan ook, welke methode je ook volgt al resultaat zien. Meer bewegen en minder (of verantwoorder) eten is voor iedereen hoe dan ook het sleutelwoord op tot resultaat te komen.

Programma’s en methodes

Wat moet ik met een afslankprogramma als hierboven eigenlijk al staat wat ik moet doen zul je je misschien afvragen na het lezen van dit stuk. Meer bewegen en minder eten is waarschijnlijk weinig nieuws onder de zon.

De verschillende methodes echter bieden jouw hou vast een steun om het ‘meer bewegen’ en ‘verantwoord eten’ vol te houden tot dat jij je doel hebt bereikt. En natuurlijk de tijd daarna!

Doorgaans zijn je programma’s, trainingen en boeken die worden aangeboden gratis, enkele tientjes of hooguit 100 tot 150 euro. Als je dit bekijk in relatie tot wat je betaald bij trainingscentra, dieetisten en andere instellingen is dit natuurlijk niks! Het lijkt ons dan ook, het proberen waard! Sommige programma’s beiden zelfs een niet goed – geld terug garantie waardoor er helemaal geen rede meer bestaat om het niet eens zelf te ervaren.

succesmetafvallen.nl wenst jou alvast heel veel kracht, doorzettingsvermogen, succes en niet te vergeten veel plezier toe met jou doel!

Gezonde recepten

Spaanse Tomaat

4

groene paprika

1

kleine rode ui

1

peterselie

3 takje(s)

cherrytomaatjes

250 gram

serranoham

75 gram

olijven

50 gram

rijpe trostomaat

1

teentje knoflook

½

witte-wijnazijn

1 eetlepel(s)

olijfolie

2 eetlepel(s)

zout

1 snufje

peper

1 snufje
Top