Havermout pannenkoek

Recept omschrijving

Een havermout pannenkoek is goed voor een stevige lunch. Door de blauwe bessen vult de maaltijd zich aan met vitaminen. Aan bouwstoffen is er niks te missen in de pannenkoek! Bekijk hier de methode die bij dit recept past!

Ingrediënten

  • 1 hand Blauwe bessen
  • 100 milliliter Melk
  • 1 Ei
  • 45 gram Havermout

Bereidingstijd

0 hrs: 20 min

Moeilijkheid

4/10

1

Personen

Voedingswaarden

serve size 1
protein 3
calories 204
sugar 5
fat 3
carbohydrates 7

Bereidingswijze

1. Doe het ei, de melk en havermout in een kom.
2. Mix dit met een staafmixer tot er een gladde massa ontstaat.
3. Voeg nu de kaneel en blauwe bessen toe.
4. Bak de helft van het mengsel tot het goudbruin is. Draai dan de pannenkoek om.
5. Doe hetzelfde met de andere helft.

Andere recepten

Schrijf een reactie:

Top