Kettlebell Workout

Kettlebell Workout

Wat is de Kettlebell?

In jip-en-jannke taal is de kettlebell een metalen bal die door gesneden is met een handvat. De variatie aan fitness oefeningen die je met de kettlebell kan uitvoeren zijn eindeloos. De basis voor de oefening is dat je de kettlebell heft en er bewegingen mee maakt. Zie hieronder een voorbeeld van een van de honderden mogelijkheden:

Voorbeeld kettlebell workout

Afvallen met de Kettlebell

Het grote voordeel van de kettlebell is dat je er kracht en cardiotranining mee combineert. Hierdoor krijgen je spieren dus meer volume en werk je tegelijkertijd aan je uithoudingsvermogen. Vetverbranding wordt op deze manier optimaal gestimuleerd! In plaats van naar de sportschool te gaan om op de looptrainer te staan en gewichten te heffen kun je dit nu allemaal thuis doen! Minder kosten en meer gemak!

De grote voordelen van trainen met de Kettlebell

Trainen met de Kettlebell is overigens zeer gunstig voor de productie van groeihormonen. Deze zijn op hun beurt weer geweldig aangezien deze de belangrijkste factor zijn in het afval proces. Hieronder zie je alle voordelen van de kettlebell training.

  1. Effectiever dan hardlopen of fitnessoefeningen door combinatie van cardio en kracht training.
  2. Stimuleert de productie van groeihormoon. Een hormoon dat de verbranding van vet versnelt.
  3. Goed voor een sexy postuur. Eén van de weinige oefeningen waarbij alle spieren aan de achterkant van het lichaam worden getraind.
  4. Hoog-intensieve training van grote spiergroepen. Resulteer in het optreden van het afterburn effect. Tot 3 dagen na de oefening heb je een verhoogde stofwisseling en verbrand je dus meer vet.

Dit wil ik!

Vrouw kettlebell workout Ben jij enthiousiast geworden en wil jij zelf ook aan de slag met de kettlebell? Probeer dan het DVD programma gecreeerd door Jesse van der Velde. Je krijgt dan een compleet programma van 12 weken inclusief oefeningen, begeleiding en tal van extra’s. Dit is het programma voor sterker en gezonder lichaam! Tevens zal je worden geholpen met al je vragen.

Jesse van der Velde
Wil je zelf aan de slag met de kettlebell? Probeer dan het kettlebell DVD-programma van Jesse van der Velde. Dit programma biedt een schema met oefeningen, een compleet coachingsprogramma van 12 weken en vele extra’s. Je krijgt met dit programma gegarandeerd een strakker en gezonder lichaam. Jesse helpt je ook met beginnersvragen zoals:

  • “Welke oefening is geschikt voor starters?”
  • “Hoe kan ik resultaat gericht trainen?”
  • “Welke formaat en gewicht Kettlebell moet ik hebben?”

Wil jij nu een bewezen trainingsprogramma volgen vanuit je eigen huis? Dan is het kettlebell trainingsprogramma van Jesse absoluut iets voor jou. Probeer het nu 30 dagen uit. Niet goed, geld terug.Top