Het mentale dieetplan

Het mentale dieetplan

Het Mentale Dieetplan

Meer en meer mensen lijden aan overgewicht in de westerse samenleving. Terwijl dit helemaal niet hoeft! Meestal is de aanleiding om af te vallen voor mensen vanwege cosmetische redenen. ‘Mijn buik is te dik’, ‘mijn billen lelijk’ wordt vaak gezegd. Wat op zich opmerkelijk is aangezien je gezondheid eigenlijk nog veel belangrijker is! Het buikvet zit namelijk om organen die belangrijk zijn en als dit meer en meer wordt dan kan dat resulteren in kwalen, aandoeningen of de werking van organen aantasten.

Afvallen zit tussen je oren

Mensen willen in steeds grotere mate afvallen. Ze willen het tijdperk van hun ongezonde levensstijl achter zich laten en een nieuwe en gezonde herstart maken. Het is hiervoor wel belangrijk dat je een omschakeling maakt in je dieet. Zo’n omschakeling is echter niet altijd even makkelijk. Het is lastig om van de een op de andere dag van ongezond en vet voedsel naar alleen maar groente en fruit te switchen. Hier een simpele verklaring voor: mentaal ben je er niet klaar voor. Iemand die rookt stops immers ook niet gelijk met sigaretten. Als de werkzame stof nicotine nog maar net uit het lichaam is heeft de roker alweer zin in een sigaret. Bij het schakelen naar een gezond dieet is het niet anders. Gelukkig heeft Katja Callens hiervoor een dieetplan geschreven wat jouw een uitkomst kan bieden. Maar is haar boek eigenlijk wel zo goed? En is een dieet volgen eigenlijk wel een mentale kwestie?

Het mentale aspect is bij afvallen evident

Het mentale dieetplan is het extra steuntje in de rug voor mensen met overgewicht die willen afvallen(of die zich een gezondere levensstijl aan willen meten), maar het ontbreekt aan de mentaliteit om het daadwerkelijk te doen. Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien is het in het verleden al een keer mislukt. Misschien vrees je dat het je alleen niet lukt, maar wil je geen geld uitgeven aan een diëtiste of voedingscoach. Uiteindelijke draait het allemaal om hetzelfde doel: succes! En dan niet alleen op de korte termijn. Het mentale dieetplan helpt je hierbij. Echter is wel een belangrijke voorwaarde, je moet het echt willen en zelf doen! Het mentale dieetplan zal jouw ondersteunen met onder andere tips om gefocust te blijven op je doel. Hierdoor ligt het slagingspercentage stukken hoger dan bij andere dieetboeken. Zelfs als je het mentale dieetplan hebt afgerond zul je herinnert worden aan wat je hebt geleerd en dat is zeker niet onbelangrijk. Jij wilt namelijk toch ook gefocust blijven op een gezonde levens stijl nadat je het doel hebt bereikt?

Gezond afvallen met het mentale dieetplan

Veel dieetboeken gaan over het uitsluiten van bepaald voedsel, vetten of zelfs koolhydraten terwijl andere boeken dit weer promoten. Veel van deze boeken spreken elkaar dus tegen en daardoor ontstaat er verwarring. Hierdoor zul je gaan denken dat afvallen toch geen zin heeft. Uithongeren en dergelijke is bij het mentale dieetplan niet aan de orde. Sterker nog, het geeft je de gelegenheid om zelf een dieet in elkaar te zetten waar jij je gemakkelijk bij voelt. Uiteraard zullen er recepten voor het gezonde gerechten aangerijkt worden maar de focus ligt op het mentale aspect. Het boek legt dus duidelijk uit wel en niet werkt en hoe je de verloren kilo’s er niet weer gelijk bij op plakt. Als je het nu gaat proberen zul je binnen 2 maanden al resultaat zien. Mocht je echter niet het gewenste resultaat boeken dan kan je het aankoopbedrag terugkrijgen. Katja Callens heeft dus veel vertrouwen in haar eigen boek.

Snel afvallen met het turbo actieplan

Zo snel mogelijk afvallen, dat wil iedereen. Echter is het wel zaak dat dit op een gezonde manier gebeurt. Als je dit niet doet dan komen de verloren kilo’s er namelijk gelijk weer bij. Het Turbo Actie plan kan je hier uitstekend bij assisteren. Je krijgt namelijk bij dit plan dezelfde mentale begeleiding als bij het Mentale Dieet plan. Zo kan je en verantwoord en snel afvallen! Met het dagboek wat je bij gaat houden zul je precies weten hoeveel al je afgevallen bent en dagelijks met je behaalde resultaat geconfronteerd worden. Ook zullenin dit boek wederom de heldere instructies en duidelijke richtlijnen terugkomen die je gewend bent van het Mentale Dieet plan. Via deze weg zal het vet blijvend verliezen!

Uitstekende e-books om blijvend af te vallen

Beide boeken (Mentale Dieetplan en het Turbo Actieplan) gaan jouw assisteren om het mentale aspect van afvallen te beheersen. Hierom zal je altijd gefocust blijven om je doel te bereiken! Tevens zal je verschillende e-mails ontvangen met tips om je scherp te houden en niet af te wijken van de route richting succes! Deze twee elektronische boeken zijn uniek in hun soort en het steuntje in de rug dat jij nodig hebt!Gezonde recepten

Spaanse Tomaat

4

groene paprika

1

kleine rode ui

1

peterselie

3 takje(s)

cherrytomaatjes

250 gram

serranoham

75 gram

olijven

50 gram

rijpe trostomaat

1

teentje knoflook

½

witte-wijnazijn

1 eetlepel(s)

olijfolie

2 eetlepel(s)

zout

1 snufje

peper

1 snufje
Top