7 daagse detox

7 Daagse Detox

7 daagse detox

Wil jij ook je lichaam reinigen? Weg met al die gifstoffen? Volg dan nu deze 7 daagse detox kuur en voel je weer energiek en gezond. Het mooie van een detox kuur is dat je twee vliegen in een klap slaat. Je valt er namelijk tegelijkertijd ook nog vanaf! Het principe van de kuur is dus om je lichaam te ontgiften. Dit zal je immuunsysteem een gigantische boost geven omdat je nieren en lever worden schoon “gespoeld”.

Het programma

Het materiaal van de kuur heeft meerdere vormen die naadloos op elkaar aansluiten. Zo heb je beschikking over uren aan videomateriaal, verscheidende ebooks met recepten en toegang tot het online ledenportaal waar je nog meer informatie kunt opvragen.

“Giftige” stoffen

Ook al probeer jij nog zo goed je best te doen om zo gezond mogelijk door het leven te gaan, giftige stoffen zijn bijna niet te ontlopen. Zelfs tijdens alle daagse bezigheden zoals het poetsen van de badkamer, het eten van tonijn in blik of zelfs het aanbrengen van makeup. Als deze stoffen niet tegen worden gegaan kunnen deze op langere termijn nadelige gevolgen hebben.  Het is daarom dus verstandig om eens in de zoveel tijd te ontgiften. De 7 daagse detox kuur is hier ideaal voor!

Jo-Jo effect?

De schrijfster is erg duidelijk in het boek dat er geen sprake zal zijn van een Jo-Jo effect zolang je op gezonde wijze je dieet voortzet. Zo hoef je dus niet bang te wezen dat de verloren kilo’s er gelijk weer bij komen. Ook krijg je naast het eBook nog een eBook genaamd “Detox recepten”. In dit boek vind je nog tal van andere recepten en bonus video video waarin schrijfster Marjolijn Verkaik antwoord geeft op al je vragen.

Opzet

Het volgen de cursus is redelijk eenvoudig. Door je maar 7 dagen strict te focusen is het gemakkelijker vol te houden dan dieeten die soms maanden tot wel jaren duren. Tijdens deze 7 dagen zal je continue gemotiveerd worden om de detox te laten slagen. Met tal  van recepten een online omgeving waar je nog meer informatie en recepten kunt vinden krijg je echt waar voor je geld. En dit allemaal vanuit je lui stoel thuis!

Top