101 Hardlooptips

101_harlooptips

Hardlopen is misschien wel dé manier om op een gezonde en structurele manier af te vallen. Ben jij een beginnende of ervaren hardloper en wil jij alles te weten komen over afvallen doormiddel van hardlopen bekijk en bestel dan het nieuwe product: “101 Hardlooptips” op onze site! Hierin vind je alles over hardlopen, kleding, conditie, afvallen met hardlopen, tips en trainingsschema’s. Het is het gloednieuwe handboek voor hardlopen! We zijn dan ook razend enthousiast om dit aan jullie aan te bieden. Ben jij een beginnend of ervaren hardlopen en wil jij alles te weten komen over hardlopen dan ben je met dit boek aan het juiste adres!hardlopen

Afvallen door hardlopen

Wil jij beginnen met hardlopen of ben je al een ervaren hardlopen en heb jij jezelf het doel gesteld om af te vallen? Wil je graag gewicht verliezen met hardlopen dan moet je als eerste een goed hardloopschema volgen wat past bij je doel en gewenste resultaat. Er zijn namelijk verschillende soorten trainingsschema’s en doelen om te gaan hardlopen zoals; conditie opbouwen, spierkracht opbouwen of wedstrijd hardlopen. Als jij als doel kiest om te gaan afvallen heb je een hardloopschema nodig wat hier op aansluit. De beste afval hardloopschema’s vind je in dit nieuwe product: “101 Hardlooptips” en als je één van deze schema’s gebruikt in combinatie met een sterk dieet of strak voedingsschema ga je zeker resultaten boeken.

Hardlopen is één van de meest effectieve sporten/methodes om mee af te vallen. Dit omdat het eenvoudig, relatief goedkoop en efficiënt is. Om af te vallen met hardlopen zijn er een paar basis punten die je moet weten:

 

De belangrijkste factor voor een optimale vetverbranding

Als je gaat hardlopen (trainen) om af te vallen wil je simpelweg een zo hoog mogelijke vetverbranding bereiken. Dit heeft, net als bij veel andere sporten, voornamelijk te maken met je hartslag. Voor een optimale vetverbranding wil je een gestructureerde hartslag van een bepaalde hoogte bereiken en deze zo goed mogelijk vasthouden. Het is heel belangrijk dat de hartslag binnen deze zone blijft. Dit is wat veel mensen kennen als Cardiotraining.

Simpel gezegd:

– Bij een intensieve maar lage hartslag waarbij deze lang vast wordt gehouden op een bepaalde hoogte heb je een optimale vetverbranding. (Bij deze manier van hardlopen worden vaak de beste resultaten behaald met een goed hardloop schema voor afvallen, waar vaak duurtraining in is verwerkt). Duurtraining is een trainingstechniek toegepast binnen meerdere sporten. Bij hardlopen is dit vaak lange afstanden, op een gemiddeld inspanningsniveau en houd je dit zo lang mogelijk uit. Dit is de beste manier van hardlopen voor het verbranden van vet en ontwikkelen van een sterke basis conditie.

– Bij een hogere hartslag met een intensiever inspanningsniveau train je je lichaam op een verbetering van je conditie en bereik je een hogere verbranding van koolhydraten. Op een hogere hartslag trainen, wordt vaak gedaan doormiddel van interval trainingen, mag natuurlijk ook wel maar je zult dan simpelweg minder vet verbranden en afvallen.

Meer te weten komen over hardloop-, trainings- en dieet-schema’s om af te vallen kijk dan naar het fantastische hardloop boek: “101 Hardlooptips” nu verkrijgbaar via onze site. We hopen dat jullie nu een beter beeld hebben van afvallen met hardlopen. Veel Succes met Afvallen!Top