Afvalmethodes

Groene Smoothies

Afvallen met Groene Smoothies

Groene smoothies zijn het helemaal op het moment. Daar waar veel mensen alleen nog denken dat je groente en fruit kan eten, word er tegenwoordig veel meer gebruik gemaakt van juicers en blenders om de heerlijkste smoothies te maken. De voordelen van deze smoothies zijn eindeloos. Je krijgt meer energie en voelt je fitter, je krijgt er een stralende huid van en je valt er op een verantwoorde manier mee af.

Lees meer over het afvallen met groene smoothies…

 


101 Hardlooptips

101 Hardlooptips

Met 101 hardlooptips, kunt u het beetje extra geven wat u nog zoekt. Hardlopen is de meest beoefende sport en het is zeker goed om af te vallen. Het boek geeft verschillende tips over onder andere hoe verbeter ik mijn conditie en hoe word ik sneller. Mensen lopen vaak zonder schema’s wat slecht kan zijn. In dit pakket zitten verschillende professionele hardloopschema’s.

Lees meer over de 101 hardlooptips…


Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan

Het is lastig om van de een op de andere dag van ongezond en vet voedsel naar een gezondere levensstijl te switchen. Hier een simpele verklaring voor: mentaal ben je er niet klaar voor. Iemand die rookt stops immers ook niet gelijk met sigaretten. Bij het schakelen naar een gezond dieet is het niet anders. Gelukkig heeft Katja Callens hiervoor een dieetplan geschreven wat jouw een uitkomst kan bieden.

Lees meer over het Mentale Dieet Plan…


De Paleo Revolutie

De Paleo Revolutie

Vaak is overgewicht te herleiden uit het dieet en levenswijze van een ieder. Vroeger was overgewicht helemaal niet aan de orde. Tevens bestonden ziektes als diabetes en kanker toen nog helemaal niet. Hoe is het dan eigenlijk mogelijk dat overgewicht en voeding’s gerelateerde ziektes aan de orde van de dag zijn? De Paleo Revolutie geeft antwoord op deze vragen en helpt jou aan een gezondere levensstijl.

Lees meer over de Paleo Revolutie…


Kettlebell workout

De Kettlebell Workout

Wil jij je geen zorgen meer maken over hoe je eruit ziet? Wil jij een “getoned” lichaam? Tegelijkertijd afvallen en sterker worden? Dat is de Kettlebell Workout echt wat voor jou! Het grote voordeel van de kettlebell is dat je er kracht en cardiotranining mee combineert. Vetverbranding wordt op deze manier optimaal gestimuleerd! In plaats van naar de sportschool te gaan om op de looptrainer te staan en gewichten te heffen kun je dit nu allemaal thuis doen! Minder kosten en meer gemak!
Lees meer over de Kettlebell Workout…


7 Daagse Detox

7-daagse Detox

Wil jij ook je lichaam reinigen? Weg met al die gifstoffen? Volg dan deze 7 daagse detox kuur en voel je weer energiek en gezond. Het mooie van een detox kuur is dat je twee vliegen in een klap slaat. Je valt er namelijk tegelijkertijd ook nog vanaf! Het principe van de kuur is dus om je lichaam te ontgiften. Dit zal je immuunsysteem een gigantische boost geven omdat je nieren en lever worden schoon “gespoeld”. Ook als je niet wilt afvallen maar jezelf wel een gezondere levensstijl wil aanmeten is deze cursus ideaal!
Lees meer over de 7-Daagse Detox…


Fitness Geheimen

Fitnessgeheimen

Fitness geheimen is het programma dat van jou een afvalmachine maakt zonder enige tussenkomst van eindeloze loopband sessies en jezelf te verhongeren. Wil jij ook afreken met jouw overgewicht? Of wil jij dat superslanke lichaam waar je al jaren van droomt? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Stapsgewijs leer je de basis van het trainen en het diëten. En het mooiste is dat je alles vanuit het gemak van je eigen huis kan uitvoeren. Het programma is uitermate geschikt voor zowel vrouwen en mannen. Binnen 2 weken gegarandeerd resultaat! Zowel geestelijk als lichamelijk!
Lees meer over de Paleo methode…

Gezonde recepten

Spaanse Tomaat

4

groene paprika

1

kleine rode ui

1

peterselie

3 takje(s)

cherrytomaatjes

250 gram

serranoham

75 gram

olijven

50 gram

rijpe trostomaat

1

teentje knoflook

½

witte-wijnazijn

1 eetlepel(s)

olijfolie

2 eetlepel(s)

zout

1 snufje

peper

1 snufje
Top