5 tips voor het maken van groene smoothies

In aanloop tot ons boek, Snel afvallen met groene smoothies, hebben we een paar tips opgesteld die je kunnen helpen bij het maken van smoothies. Als je nog niet bekend bent met het maken van groene smoothies zou ik je deze blogpost zeker aanraden.

  1. Gebruik je eigen groente en fruit! Als je begint met groene smoothies, kan je ook beginnen met je eigen moestuintje. Ik heb het ook gedaan, en ik vind het super leuk om te doen. Je maakt gebruik van al je eigen groenten en fruit!
  2. Kokosmelk kan je vaak ook vervangen door amandelmelk of water. Zo kan je verschillende smaak combinaties maken met hetzelfde recept!
  3. Wist je dat wanneer je biologische aardbeien gebruikt, je het kroontje niet hoeft te verwijderen als je deze verwerkt in je smoothie. In dit gedeelte van de aardbei zitten nog heel veel nuttige nutriënten en dat is natuurlijk zonde om weg te gooien.
  4. In veel smoothies wordt citroensap gebruikt omdat het een unieke smaak geeft. Het is daarom leuk om af en toe mee te experimenteren.
  5. Alle variatie is mogelijk! Vind je iets niet lekker of denk je dat je het lekkerder kan maken? Probeer het! En laat ons weten wat voor variatie jij hebt gemaakt.

Schrijf een reactie:

Top