10 Voordelen van groene smoothies!

Geplaatst in: Algemeen, Recepten

Tags: ,

Succes met afvallen biedt verschillende methodes aan om af te vallen. De beste manier blijf ik groene smoothies vinden. Daar zijn we ooit ook mee begonnen. We bieden een boek aan met een dieet van 70 verschillende smoothie recepten.

Waarom groene smoothies?

De smoothies in het kort uitgelegd zijn zo gezond door de ingrediënten die erin zitten. Je kunt zo gezond maken zoals je zelf wil, en dus ook zo lekker maken zoals jij wil! Mensen die niks met afvallen te maken hebben gooien vaak bakken suiker door de smoothie wat deze weer ongezond maakt.

Wat zijn de voordelen van de smoothies?

De groene smoothie is het beste als deze veel vezels bevat en weinig calorieën. Je krijg hierdoor een gezonde boost van belangrijke vitaminen, vezels en mineralen.

1. Het zorgt voor gewichtsverlies
2. Je huid wordt stralend!
3. Sterk vermindert allergische reacties op de huid
4. Verkleint de kans op diabetes, kanker, beroertes en hart- en vaatziekten
5. Je weerstand wordt beter
6. Het zorgt voor een betere nachtrust
7. Je hebt meer energie
8. Je bent minder snel aan het zweten
9. Het zorgt voor een beter spijsvertering
10. Je heb een hoger libido

Zoals het rijtje hierboven goed weer geeft, zorgen groene smoothies alleen maar voor positieve effecten op het lichaam. Wij bieden zelf verschillende recepten aan op de website die niet in het boek staan. Dit zijn de smoothies die we lekker vinden en waarvan we denken dat jullie die lekker vinden.

Omdat je, je energieker voelt zal je ook meer gaan bewegen en sporten. Dit helpt dus zeker tijdens het afvallen. Je zit dan lekkerder in je vel en je hebt weinig last van hongerprikkels. Je lichaam krijgt s ochtends zoveel voedingsstoffen binnen dat het beter is dan je ontbijt.

Bekijk hier de smoothie methode!

Reactie's:

1 reactie

Schrijf een reactie:

Top